top of page

fre. 09. sep.

|

Grimstad

Rewilding - women`s retreat

Tickets are not on sale
See other events
Rewilding - women`s retreat
Rewilding - women`s retreat

Time & Location

09. sep. 2022, 17:30 – 11. sep. 2022, 13:00

Grimstad, Marivold

About the event

Denne helgen ønsker vi å sette fokus på og hedre alle fasene av kvinnens liv. Det er en dyp kraft i disse overgangene, som ofte blir oversett i dagens samfunn.

Dette vil være en retreat med dypt arbeid i det å være kvinne. Vi vil forsterke forholdet vårt til naturen og hennes elementer, og oss selv. Det er en mulighet for oss å gi slipp i forventningene av samfunnet, leve enkelt og kjenne inn i små og store livssykluser.

Helgen vil inneholde:

Kvinne Yoga Ritualer Bevegelse Stillhet Dyp hvile Yoni egg praksis Dans Natur Kraften av deling Musikk og lyd Jornalling Bading Sensuell nytelse Yoni steaming

Gjennom hvile og deilig vegetarisk mat, så vil vi nære vår fysiske kropp og sjel.

Retreaten holdes på Postmannslaget på Marivold i Grimstad, omringet av eikeskog og hav. Overnatting inngår i kursavgiften.

Vi starter fredag med innsjekk fra 17.00-17.30. Middag serveres på kvelden. Lørdagen serveres tre måltider og det er te og frukt tilgjengelig gjennom hele helgen. Søndagen avslutter ved lunsjtid, mer info kommer.

Jenny og Hedda vever sammen deres kunnskap og inderlighet for rytmen av naturen og våres egen individuelle syklus. Til sammen har de 20 års erfaring med å holde rom for kvinner og deres selvutvikling.

Hedda jobber som yogalærer og har en stor interesse for kvinners helse. Hun tilbyr Yoga for kvinner og Chakradans. I tillegg liker hun å synge mantra og spille harmonium.

Jenny har arbeidet med kvinner i ulike faser av livet siden 2014, gjennom hennes arbeid som Doula/Fødselhjelper, massør, og tantra og Yoni egg lærer.

Pris: 3555 kroner, eget rom, alt inkludert. 2999 kroner, delt rom, alt inkludert

– depositum 500 kroner ved påmelding.

Faktura blir sendt med resterende beløp 2 uker før helgen. Om du melder deg av innenfor 14 dager, betales ikke depositum tilbake.

Blir helgen avlyst refunderes selvfølgelig hele beløpet.

Varmt velkommen.

Med dyp respekt og kjærlighet, Jenny og Hedda

Share this event

bottom of page