Om meg

Jeg er 30 år og bor på Justøya i Lillesand sammen med min man og mine to herlige gutter (2013, 2015). De 2 guttene har lært meg mer om livet en noen annan.

Tiden da jeg ble gravid med min første son blomstret min fasinasjon for graviditet og fødsel. Jeg leste alt jeg kom over og vi reiste til Oslo på fødsel kurs. Lite visste jeg da at jeg 1,5 år senare skulle fødes som Doula.

 

Akkurat nå holder jeg på å avslutte Gravidyogalærer utdannelsen og gleder meg til å tilby kurs fremover.

Som Doula kan jeg følge deg fra rett etter unnfangelsen, slik at vi sammen kan forberede det optimale grunnlaget for kroppen når spiren blir sådd. Det vil si at jeg kan være med både før, under og etter fødsel. En individuell oppfølging avtales. Jeg brenner for at kvinnen/paret skal få føle seg støttet og hørt i en trygg atmosfære under fødsel og ut i barseltiden. Jeg bidrar med informasjon, tilstedeværelse, erfaring, emosjonell og fysisk støtte. Jeg tror at en avslappet mamma er en naturlig intuitiv mamma. Gjennom de siste årene har jeg opparbeidet en bred erfaring fra mange ulike fødsler. Tvilling, sete, keisersnitt, sykehus og hjemmefødsler. Jeg tar oppdrag i en radius på en og en halv time og kommer til Kristiansand, Arendal og Flekkefjord sykehus.

Er du er nysjerrig på hva jeg kan gjøre for deg? Ta kontakt for en gratis og uforpliktende samtale i min lokal som ligger sentralt i Kristiansand.

geliv hjemmeside.jpg